Temesvári Magyar Napok, 2021

Fenyő Miklós-koncert

Időpont: Szombat, 20:00–22:00

Szervező: Várbástya Egyesület

Helyszín: Opera tér, nagyszínpad

Leírás: A zenei pályán eltöltött több mint 50 év, több mint 400 dal, több mint egy szerző, több mint egy előadó:  egy kultusz:  FENYŐ MIKLÓS

A 60-as évektől ő a rock&roll elsőszámú, és utánozhatatlan  nagykövete, aki a hosszú kényszerszünet után idén nyáron is töretlen energiával koncertezik országszerte, és a határokon túl is. A többszáz szerzeménye mellett, aranylemezek, platinalemezek, sőt gyémántlemezek, állami kitüntetések sora, több musical, és egy film Made in Hungaria címmel jelzi hihetetlen termékeny pályafutását. Nemrég bemutatásra került legújabb musicalje Aréna címmel a Győri Nemzeti Színházban, és minden év méltó befejezése:  Fenyő ünnep az Arénában. Nem tudjuk, hogy mi hajtja Fenyő Miklóst, de abban lehet valami igazság, hogy a rock&roll konzervál.

Koncertjén a Fenyő Gyöngye zenekar és a Csacska Macska vokál kíséri, a Jampi Angyalok pedig mindent megtesznek azért, hogy mindenkit táncba vigyenek. Az este folyamán természetesen felcsendülnek majd az elmaradhatatlan „örökzöld” slágerek is, mint a Csókkirály, a Hotel Menthol, a Csavard fel a szőnyeget, vagy a Made in Hungária, de meglepetésekben sem lesz hiány.

Bejegyzés megosztása